Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser z kaszy jaglanej i jogurtu greckiego

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kasza jaglana 100 gram
jogurt grecki 200 ml
cukier 1 łyzka
frużelina wiśniowa
czarna porzeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Deser z kaszy jaglanej i jogurtu greckiego

Ugotowaną kaszę schłodzić .
Zblendować .
Dodać jogurt wymieszany z cukrem.
Przelać do szklaneczek.
Na wierzch ułożyć po łyżce frużeliny,posypać owocami.
Udekorować listkami melisy.
Schłodzić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marzut 10.08.2016 15:38
Fajny deser
Krystyna32 10.08.2016 12:26
pyszny deser

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak