Składniki:
mus jagodowy; | |
sok z 1 średniej cytryny | |
przegotowanej, zimnej wody | 2 łyżka |
mrożonych jagód | 1 szk |
herbatników typu petitki | 100 g |
śmietana | |
łyżki cukru | 2,5 łyżka |
śmietan fix | 1 |
motylki cukrowe do dekoracji | |
śmietana 30% | 330 g |
mus jagodowy; | |
sok z 1 średniej cytryny | |
przegotowanej, zimnej wody | 2 łyżka |
mrożonych jagód | 1 szk |
herbatników typu petitki | 100 g |
śmietana | |
łyżki cukru | 2,5 łyżka |
śmietan fix | 1 |
motylki cukrowe do dekoracji | |
śmietana 30% | 330 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: