Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Conchiglioni z mięsnym farszem

2.0
(8)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makaron conchiglioni 9-10 sztuk
łopatka bez kości 300 g
woda
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat
sól do smaku
olej
ser gouda 50 g

Przepis i sposób przygotowania na: Conchiglioni z mięsnym farszem

Kroki postępowania

1
Muszelki gotujemy w osolonej wodzie , odcedzamy .
Krok 1 - Conchiglioni z mięsnym farszem foto
2
Mięso mielimy , solimy i przyprawiamy , wlewamy trochę wody , mieszamy farsz . Nadziewamy mięsem każdą muszlę .Ukladamy na blaszce do pieczenia .
Krok 2 - Conchiglioni z mięsnym farszem foto
3
Posypujemy startym serem , wkladamy do piekarnika .
Krok 3 - Conchiglioni z mięsnym farszem foto
4
Zapiekamy w 180=190 C około 20-25 minut .
Krok 4 - Conchiglioni z mięsnym farszem foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Patriszja
Patriszja 05.12.2013 09:20
mmmmmm pyszności :)
agnieszka214 05.12.2013 07:04
fajny pomysł na danie
sanielcia 04.12.2013 19:43
jakie pyszne danie :)
iwi 04.12.2013 19:38
Przepyszne ;)
wirtualnykucharz 04.12.2013 18:11
pyszne te muszle
martyna94 04.12.2013 18:08
lubię te muszelki , szczególnie z mięskiem
patryska76 04.12.2013 18:06
Z pewnością smaczne ;-)
Monika10 04.12.2013 18:04
super wygląda
Joannasz3190 04.12.2013 17:33
Pyszności :)
IwonaDD 04.12.2013 17:25
fane danie
Izabela9 04.12.2013 17:12
Ale pyszności.
Megg 04.12.2013 17:06
smakowite jedzonko :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak