Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto WIEWIÓRKA z bakaliami i marchewką
Kroki postępowania
Upiec przez 50-60 minut (do czystego patyczka) w temp. 170*C z termoobiegiem.
mąka pszenna | 2 pełne szkl. |
jajko | 4 duże |
cukier kryształ | 1 szkl. |
margaryna | 250 g |
proszek do pieczenia | 2 pełne łyżeczki |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
Cynamon mielony Prymat | 1 łyżeczka |
marchewka | utarta 1,5 szkl. |
bakalie | 1 szkl. |
jabłko | 1-2 duże |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: