Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto jabłkowo - kakaowe
2.W rondelku roztapiamy masło, dodajemy cukier, mleko i kakao. Mieszamy do uzyskania gładkiej konsystencji. Ciasto polewą polewą i posypujemy wiórkami kokosowymi.
jajko | 4 sztuki |
cukier | 1 szklanka |
mąka pszenna | 2 szklanki |
olej | 8 łyżek |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
kakao | 2 łyżeczki |
jabłka | 1 kg |
masło | 2 łyżeczki |
cukier | 3 łyżeczki |
kakao | 3 łyżeczki |
mleko | 3 łyżeczki |
wiórki kokosowe | 5 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: