Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciasto fasolowe

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasola czerwona z puszki 2 puszki
kakao 4 łyżki
miód 4 łyżki
banan 2 sztuki
olej kokosowy 3 łyżki
Soda oczyszczona Prymat 1 czubata łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto fasolowe

Fasole odsączamy na sitku. Rozdrabniamy blenderem z banami na jednotą masę. Dodajemy pozostałe składniki: miód, sodę, kakao, olej kokosowy. Dokładnie mieszamy. Przelewamy do blaszki. Pieczemy 40 minut w 180 stopniach.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Stenka 05.02.2017 15:05
ciekawy przepis
Franciszek 05.02.2017 00:33
ciekawe ciasto
Renata9 04.02.2017 21:48
Fajne ciacho, też je piekłam, ale bez banana

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak