Przepis i sposób przygotowania na: Brzoskwiniowo - cynamonowa rozkosz
Kroki postępowania
3,5 szklanki mleka gotujemy z połową szklanki cukru i łyżką cukru waniliowego.
Smacznego!
mąka | 1/2 kg |
masło zimne | 200 g |
jajko | 1 szt |
cukier | 160 g |
śmietana 18 proc | 5 łyżek |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
budyń | |
mleko | 1 litr |
cukier | 1 szkl |
żółtko jajek | 9 szt |
mąka | 10 łyżek |
cukier waniliowy | 1 łyżka |
brzoskwinie | 8 szt |
cukier puder | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: