Składniki:
boczek wędzony | 300 g |
czosnek | 3 ząbki |
Barszcz biały | 1 litr |
mleko 3,2% | 1/2 szklanki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2-3 szt |
sól | |
pieprz | |
jajka ugotowane na twardo | 4 szt |
kiełbasa | 1 laska |
skwarki | 1 łyżka |
chrzan tarty | do smaku |
boczek wędzony | 300 g |
czosnek | 3 ząbki |
Barszcz biały | 1 litr |
mleko 3,2% | 1/2 szklanki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2-3 szt |
sól | |
pieprz | |
jajka ugotowane na twardo | 4 szt |
kiełbasa | 1 laska |
skwarki | 1 łyżka |
chrzan tarty | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: