Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Arbuz na ciepło z kozim serem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

arbuz 300 g
kozi ser 100 g
ocet balsamiczny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Arbuz na ciepło z kozim serem

Kroki postępowania

1
Arbuza myjemy z zewnątrz, kroimy w mniejsze cząstki i wkładamy na patelnię teflonową. Podsmażamy do czasu skarmelizowania z każdej strony na małym ogniu.
Krok 1 - Arbuz na ciepło z kozim serem foto
2
Delikatnie przekładamy żeby arbuz się podpiekł z każdej strony.
Krok 2 - Arbuz na ciepło z kozim serem foto
3
Układamy na talerzyku dodając ser kozi. Proporcje wg uznania.
Krok 3 - Arbuz na ciepło z kozim serem foto
4
Polewamy octem balsamicznym.
Krok 4 - Arbuz na ciepło z kozim serem foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Alex_M 07.11.2013 12:55
ciekawy pomysł
ben-ka 23.04.2013 09:47
tak to jeszcze nie jadłam.
Seba 22.04.2013 08:52
fajny pomysł
Katarzyna59 18.03.2013 12:09
świetny pomysł
Ewelina38 24.01.2013 22:16
:o) arbuza uwielbiam ale najbardziej takiego prosto z lodówki a tu proszę... pełne zaskoczenie
Krystyna32 20.12.2012 07:46
fajne
olkaaa 06.10.2012 09:07
jestem ciekawa jak smakuje
RenataZ-et 28.09.2012 19:17
świetny pomysł
teresa18 22.09.2012 19:19
zaskakujące zestawienie, ciekawe jak smakuje
miki47 22.09.2012 12:47
jeszcze zapytam skąd taki pomysł?
miki47 22.09.2012 12:47
daje smacznie
ewelina/bunia 22.09.2012 12:42
no proszę nigdy nie jadłam...
wiola333 22.09.2012 12:38
pełne zaskoczenie
zdeba 22.09.2012 12:32
Rewelacyjny pomysł :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak