Sposób przygotowania

do miski włożyć mięso,wbić 2 jajka,dodać suszoną cebulę,przyprawy(po łyżce)czosnek,całość wyrobić,dadając partiami wywar bulionowy.8 jaj ugotować na twardo,odkroić białko z piętek tak aby widoczne było żółtko,mięso wyłożyć na papier do pieczenia,uformować prostokąt,ułożyć na nim jajka,tak aby przylegały do siebie,uformować wałek,włożyć do natłuszczonej i posypanej bułką formy,piec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni ok.50 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    super sprawa
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    kiedyś robiłam
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszności
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ?wietny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ?wietny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    niezłe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    swietna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !