Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

puszna zupka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 200 gram
por 100 gram
pietruszka 100 gram
seler 100 gram
kalafior 200 gram
brokuł 200 gram
śmietana 400 mililitrów
bulion 3 litry

Przepis i sposób przygotowania na: puszna zupka

marchewkę, pora, pietruszkę i selera myjemy obieramy kroimy na drobne części, bulion gotujemy dodajemy warzywa, gotujemy aż zmiekna dodajemy kaszę gotujemy 10 minut, dodajemy umytego i podzielonego na rózyczki kalafiora i brokuła , gotujemy 5 minut, dodajemy smietane, przyprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak