Sposób przygotowania

Na patalni rozgrzac masło, połozyc cienki pokrojony bekon i smażyc na chrupko z obu stron. Usmażony zdjąć z patelnii. Rozbijać jajka po sztuce i smażyć aż białko się zetnie. Przyprawic solą i pieprzem

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    klasyka,wspaniałe
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    łatwe i smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne,coś dla mnie !
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    jajka takie lubi mój mężczyzna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pysznie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    szybko i bardzo smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !