Sposób przygotowania

Czosnek pokroić w cienkie plasterki. Oliwę zmieszać z grubo zmielonym pieprzem, czosnkiem i tymiankiem. Kawałki sera polać sosem i pozostawić na ok. 2 minuty do przegryzienia. Każdy kawałek szczelnie zawinąć w folię aluminiową. Piec na grillu ok. 10 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super- uwielbiam ten smak
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    taki grill to rozumiem
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    mniam mniam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    same specjały
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Uwielbiam taki serek :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !