Sposób przygotowania

schab umyć,pokroić na małe kawałki. Posolić, wymieszać z wyciśniętym czosnkiem i majerankiem.Dodać 2 łyżki oleju. Wszystko dokładnie wymieszać i odstawić na noc do lodówki. Na następny dzień schab leciutko obsmażyć na patelni, następnie dać do garnka z paroma łyżkami wody i dusić na małym ogniu do miękkości. Podawać z gotowanymi ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    pysznie się zapowiada ten przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne -polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Mój mąż nie wie co traci, nie je schabowego :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !