Sposób przygotowania

Ravioli ugotować al dente. Pomidory sparzyć i obrać ze skórki. Pokroić w kostkę. Pieczarki pokroić w plasterki. Na patelni podgrzać trochę oliwy i zeszklić na niej cebulę. Dodać pomidory i pieczarki. Smażyć aż nadmiar wody odparuje i sos zgęstnieje. Doprawić solą, pieprzem i ziołami. Zdjąć z ognia. Wymieszać z ravioli i przełożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego masłem. Zapiekać pod przykryciem ok 30 min. Zdjąć przykrycie i posypać serem. Zapiekać jeszcze ok 5min.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Pięknie wygląda i pewnie równie dobrze smakuje:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    muszę wypróbowac
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    na pewno wypróbuję przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    zapowiada się smacznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !