Sposób przygotowania

Mięso usmażyć, zdjąć z patelni, zawinąć w ręcznik papierowy kuchenny, by odsączyć mięso z tłuszczu. Mięso natrzeć pieprzem, solą. Ciasto francuskie posmarować masłem i położyć na nie mięso, pokrojony czosnek i szałwię. Ciasto zawinąć. Piec ok. 45 min. w temp. 200 st. C. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ja najpierw piekę samo mięso a potem zawijam w ciasto i zapiekam;)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smakowite danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !