Sposób przygotowania

Kurczaka umyć, wyczyścić, natrzeć solą i pieprzem, odstawić na ok. 4 h. Bułkę namoczyć w mleku. Wątróbkę pokroić, natrzeć solą i pieprzem. Masło wymieszać z żółtkiem, dodać wątróbkę, cukier, posiekany koper, posiekaną natkę pietruszki wszystko wymieszać. Białka ubić na sztywno i dodać do reszty, wymieszać. Gotowym farszem napełnić kurczaka. Piec ok. 1,5 h. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczny tek kurczak;)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszny
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo lubię kurczaka pod każdą postacią

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !