Sposób przygotowania

Mięso pokroić, przełożyć na patelnię, smażyć na rozgrzanym oleju. Do mięsa obrany i wyciśnięty przez praskę czosnek, starta marchewkę, tymianek posiekany, liście laurowe, chili, dolać bulionu i wina. Dusić dość długo, ok. 1 godzinę. Gruszki i brzoskwinie pokroić na kawałki. Owoce, oliwki dodać pod koniec duszenia do mięsa. Wszystko razem wymieszać i doprawić solą i pieprzem. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    słodko smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ciekawa kompozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !