Sposób przygotowania

Pomidory przekroić na połówki, czosnek przecisnąć przez maszynkę, tymianek posiekać na drobno, wszystko razem wymieszać i podsmażyć na oliwie, dodać kapary i przyprawić pieprzem i solą. Pstrągi posolić, przyprawić białym pieprzem, usmażyć. Pod koniec dodać do ryby pomidory z czosnkiem i smażyć jeszcze 5 min., pod koniec dolać wino. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo lubię ryby, dlatego jest wyśmienite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszna rybka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !