Sposób przygotowania

cebulę i por pokroić w plastry,zeszklić na oleju,następnie dodać pokrojone ziemniaki ,podsmażyć.Przełożyć do garnka,zalać bulionem,dodac seler i marchew,gotować ok.1/2 godziny.Boczek pokroić na małe kawałki,wysmażyć.Zupę zmiksować,dodac boczek,doprawić,solą,pieprzem,majerankiem,podawać z grzankami.Można ozdobic kleksem z jogurtu naturalnego-na 1 porcje łyżeczka jogurtu.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    dobra zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pyszna
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z checia bym zjadła
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z checia bym zjadła
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    oj zapomniany smak
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    nigdy nie robiłam, musze wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !