Sposób przygotowania

1. Jabłka obieramy i kroimy w ósemki .Udka obsypane majerankiem i pieprzem układamy w naczyniu posmarowanym masłem .
2. Margarynę ścieramy na tarce o grubych oczkach i pieczemy w temp 180 * c przez 35 minut .
3. Po tym czasie wyciągamy i wkładamy cząstki jabłka miedzy kurczaka .Wstawiamy do piekarnika jeszcze na 15 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    jadłam jest smaczny
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Pewnie,że smaczne...kwaskowe jabłka swietnie smakują z mięskiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny,lubię z owocami
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszny kurczak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !