Sposób przygotowania

Do garnka wlać 2 litry wody,wrzucić pokrojone w kostkę ziemniaki,liście laurowe,ziela angielskie,kości wieprzowe,doprawić kucharkiem i pieprzem.Całość gotować do chwili aż ziemniaki będą miękkie.Następnie wrzucić kiszoną kapustę i gotować aż będzie miękka.
Na patelnię wlać olej,dodać mąkę i podsmażyć.Podsmażoną mąkę dodać do gotującego się kapuśniaku i całość zagotować.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taki kapuśniak dobry po \"imprezie\"
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    szybkie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !