Sposób przygotowania

Por umyć pokroić w paski.
Marchewkę obrać pokroić w kosteczkę.

Kaszę podsmażyć na rozgrzanym maśle. Dodać warzywa i przyprawić solą i pieprzem.
Po kilku minutach wlać bulion i gotować ok 25-30 min.

Na koniec posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    może być dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na pewno świetnie smakuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z chęcią bym to wszamał
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z chęcią bym to wszamał
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !