Sposób przygotowania

Odsączamy i przepłukać obie fasole z puszek, odsączyć białą fasolę. Blanszować zieloną i żółtą fasolkę szparagową przez 5 minut. Przygotować sos mieszając śmietanę z olejem, sokiem z cytryny, pietruszką, solą i pieprzem. Wymieszać sałatkę z sosem, schłodzić przed podaniem przez 3 godziny.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Bardzo fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego.....
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    fajny przepis...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    lubię takie smaczne sałatki
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    smaczne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawa sąłatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !