Sposób przygotowania

Białka ubić na sztywną pianę. Dodaąc: żółtka, cukier, mąkę i proszek do pieczenia. Ciasto włożyć do zimnego piekarnika. Ustawić go na 170 stopni i piec około 25 minut. Krem do karpatki zrobić według przepisu na opakowaniu. Po wystudzeniu na biszkopt wylać zrobiony krem. Następnie ułożyć na nim truskawki. Zrobić galaretkę według przepisu na torebce i tężejącą zalać truskawki.
Ciasto trzymać w lodówce aż do momentu całkowitego stężenia galaretki

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne i apetyczne....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    mniam,przepyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    pyszne ciacho
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    poproszę kawałeczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !