Sposób przygotowania

1. Wierz surowego boczku ponacinać,powkładać żurawinę i oprószyć przyprawami
2. Wstawić do lodówki na 3 godziny
3. zapiec w piekarniku w temp.180stopni przez 1 godzinę

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    często robię boczek w podobny sposób - jest bardzo smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pyza

    przerzuciłam się na pieczenie bo to co w sklepach oferują to masakra
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    często piekę sama mięsa
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !