Sposób przygotowania

1. Z podanych składników zagnieść kruche ciasto,podzielić na dwie części
2. Pierwszą częścią wylepić dno tortownicy o średnicy 26 cm., na ciasto położyć prażone jabłka a na jabłka drugą część ciasta
3. Piec w nagrzanym piekarniku w temp.180stopni przez 45 minut

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam takie smaki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    pycha,
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    uwielbiam;)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    szarlotka zawsze i wszędzie, pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !