Sposób przygotowania

Kapustę czerwoną, jabłko i ogórki zetrzeć na tarce do jarzyn. Wymieszać składniki, doprawić solą do smaku. Majonez i śmietanę wymieszać i dodać do sałatki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    taką lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    dobra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    tez lubie ale zawse wychodzi twarsa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    czasem trzeba sparzyc wrzatkiem kapuste by byla miekka lub posolic i odstawic na godzine
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    dziekuje za rade - wyprobuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    polecam przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !