Sposób przygotowania

Mięso przyprawić solą, usmażyć na maśle, dodać w między czasie wino, zmiażdżoną kolendre, liść laurowy, cynamon, winogrona, szynkę. Dusić aż mięso będzie miękkie. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    muszą być smaczne:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    zapewne tak
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !