Sposób przygotowania

Jabłka umyć i wydrążyć. Wiórki kokosowe uprażyć na suchej patelni. Następnie wymieszać z powidłem śliwkowym i rodzynkami. Do tego dodać przyprawy i wymieszać. Tak przygotowanym nadzieniem napełnić jabłka. Piec w formie wysmarowanej masłem przez około 30 minut w temperaturze 200 stopni.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    koraska30

    REWELACJA polecam!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    intrygujące :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    muszę wypróbować ten przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    w tym świątecznym czasie taki deser będzie bardzo smakował

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !