Sposób przygotowania

Sałatę pokroiłam w cienkie paski. Gruszkę i marchewkę obrałam, obieraczką do jarzyn ścięłam je w cieniutkie wstążki, dodałam do sałaty. Szynkę pokroiłam także w paseczki i wrzuciłam do reszty. Sok z cytryny zmieszałam z olejem i miodem, polałam sałatkę dodając jeszcze garstkę oberwanych z łodyżek listków koperku i pestki granatu. Podałam od razu po przygotowaniu.
Szybko, lekko i bardzo pysznie! Polecam!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    z tym granatem to niezłe połączenie
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajny pomysł
  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Wyśmienita sałatka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    super polaczenie
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Zdrowo,smacznie,kolorowo i pysznie!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolina69

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marysia

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misia90

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !