Sposób przygotowania

W mundurkach gotujemy ziemniaki potem odcedzamy , obieramy i kroimy w plastry . Smażymy . Ćwiartki cebuli i połówki pieczarek troszkę podsmażamy . Wymieszać z ziemniakami , na koniec do smaku doprawiamy papryką , rozmarynem , solą i pieprzem i świeżutkim koperkiem .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Ciekawe, ciekawe ...
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    nieźle nieźle :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    Fajne,tak jeszcze nie jadłem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !