Sposób przygotowania

Ziemniaki, marchewki i pietruszkę oczyścić, opłukać i pokroić w kostkę. Kapustę poszatkować bardzo drobno. Bulion należy zagotować, dodać do niego wcześniej przygotowane warzywa, następnie poszatkowaną kapustę i gotować do miękkości. Boczek pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni( można podsmażyć na łyżce tłuszczu). Podsmażony boczek dodać do kapusty i pogotować przez kilka minut. Pod koniec gotowania doprawić do smaku i posypać posiekanym koperkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Pychotka :))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    Bardzo lubię taka zupę.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    musi być pyszna :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Musi być smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Zdrowa warzywna zupa :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super zupka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !