Sposób przygotowania

Kurczaka dzielimy na porcje , troszkę go całego solimy i te kawałki postarajmy się obsmażyć na patelni , potem przełóżmy go do rondelka , polejmy sokiem z winogron , dodajmy estragon i majeranek i dusimy na małym ogniu , cebulę posiekaną od razu dodajemy do kurczaka . I możemy dusić aż wszystko będzie miękkie .Podajemy z czym uważamy .

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    teresa18

    przepraszam że zwracam uwagę pisze KACZKA W WINOGRONACH a w przepisie nie ma wzmianki o kaczce tylko podany jest kurczak (może ma on udawać kaczkę?)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pewnie miał być kurczak ?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    To jest kaczka , moja wina pewnie myślałam o kurczaku.
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    To jest kaczka , moja wina pewnie myślałam o kurczaku.
  • 4
    original
    Opublikowano

    teresa18

    na 100%pewne że kaczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjnie przyrządzona kaczka/kurczak i uwielbiam estragon...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !