Sposób przygotowania

Białą kiełbasę ugotować w wodzie z dodatkiem 2 łyżeczek majeranku, ząbka czosnku i soli.
Sześć dużych ugotowanych ziemniaków zmiksować ze śmietaną i szklanką gorącego wywaru spod kiełbasy. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek( 2 ząbki) i łyżeczkę majeranku. Doprawić pieprzem i solą. Podawać gorącą kiełbasę polaną kremem z ziemniaków, najlepiej razem z kiszonymi ogórkami

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aranka

    kiełbaska pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    ciekawa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    proste, sycące i smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajne połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !