Sposób przygotowania

Każdą parówkę nacinamy dość głęboko na całej długości.Nacięcie smarujemy keczupem,posypujemy umiarkowanie przyprawami i wypelniamy żółtym serem pokrojonym w paseczki.Dodatkowo robimy jeszcze 3,4 nacięcia w poprzek.Na patelni roztapiamy smalec,dodajemy parę łyżek wody i układamy parówki.Trzymamy je na małym ogniu pod przykryciem tak długo, aż ser się roztopi,woda wyparuje a parówki lekko się zrumienią.Smacznego:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    pyszne są takie parówki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !