Sposób przygotowania

1. Cebule obieramy i kroimy drobno razem z ogórkiem i filetem śledziowym.
2. Mieszamy z keczupem ,oliwą i musztardą .
3. Doprawiamy do smaku .
4. Podajemy z gotowanymi warzywami lub pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Smaczne smarowanko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Super!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    mnie też się podoba:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    ciekawe połączenie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    za rzadko robię pasty
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pasty wolę od wędlin
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo fajna :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !