Sposób przygotowania

Obrana marchewke pokroic na grube plastry, ugotowac w malej ilosci wody, lub na parze.
Rozdrobnic w blenderze---bez wody, ma byc pasta.
Dodac rozdrobniony czosnek, harrise, mielona kolendre, sol, oliwe--wymieszac z sokiem z cytryny(dwie lyzki)
Wylozyc na salaterke, udekorowac wg uznania np.gotowanym jajkiem, kostkami bialego serka, lub tunczykiem, kaparaki, oliwkami Mozna posypac posiekana natka pietruszki.Podawac z bagietka

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Cóż za nazwa! :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !