Sposób przygotowania

Mięso umyć, pokroić , rozbić, posolić, na plastrze schabu położyć ser żółty, przełożyć drugim plastrem schabu, obtoczyć w mące, jajku, w bułce tartej, smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    aż ślinka cieknie
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobre jedzenie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Cos co bardzo lubi moja polówka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    smakowitość
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    ciekawie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !