Sposób przygotowania

Margarynę trzeba troszkę rozpuścić albo nożem pociąć na kawałki ubijamy mikserem przez parę minutek, następnie dodajemy oba cukry i jeszcze ubijamy , teraz nieco dłużej aby powstała ładny taki puch , gdy już tak nastąpi to dodajemy jajka i dalej ubijamy , potem to już dodajemy obie mąki i szczyptę soli. Gotowe ciasto napełniamy szprycą do ozdabiania i wyciskamy małe kleksiki, pieczemy bardzo krótko w temp. 180 st do momentu aż zrobią się złociste . Jeśli zauważymy że ciasto wyszło nam za rzadkie to dodajmy trochę mąki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    o to coś dla mnie;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    są niezłe, pewnie pracochłonne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię takie kruche ciasteczka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    super wygladaja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    fajne, ale duuużo przy nic pracy chyba :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !