Składniki:
mięso mielone dobrej jakości) | 1/2 kg |
słoik leczo | 1/2 l |
cebula | 2 nie duże |
czosnek | 2 ząbki |
przecier pomidorowy | 2-3 lyzki |
sól | |
szczypta cukru | |
ser żółty | |
lub mozzarella | |
zioła jakie lubimy | |
smalec | 1 łyżka |
mięso mielone dobrej jakości) | 1/2 kg |
słoik leczo | 1/2 l |
cebula | 2 nie duże |
czosnek | 2 ząbki |
przecier pomidorowy | 2-3 lyzki |
sól | |
szczypta cukru | |
ser żółty | |
lub mozzarella | |
zioła jakie lubimy | |
smalec | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: