Sposób przygotowania

Zmiksować jajka z cukrem, dodając rozpuszczoną i ostudzoną margarynę. Na końcu, ciągle mieszając, dodać wiórki kokosowe. Po wymieszaniu nakładać łyżeczką na folię aluminiową pojedyncze ciasteczka. Piec około 10 min w piekarniku w temperaturze 175 st. Ciasteczka zdejmować z folii po ostudzeniu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Szybko można zrobić, muszę spróbować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też się pod tym podpisuje to musi być dobre a dodatkowym plusem jest szybkość wykonania
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    bardzo lubię kokosanki:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam kokosanki, a ten przepis zdecydowanie wart jest wypróbowania :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    często robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    pyszne ciastka
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    lubię kokosanki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !