Sposób przygotowania

Boczek i kiełbaskę pokroić w kostkę i usmażyć na patelni.
Cebulę pokroić na plastry i dorzucić do boczku i kiełbasy. Wszystko razem dalej smażyć. Jak już cebulka będzie złocista, podlać niewielką ilością wody, żeby się rozparzyła i była miękka. Na końcu przyprawić do smaku.
Można też zatrzeć serem żółtym lub wbić jajko.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pyszne, proste danie!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    moje smaki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam taką duszoną cebulkę i bardzo często robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !