Sposób przygotowania

To wszystko pokroić w kostkę wymieszać i zalać solanką: 1 szklanka soli i 9 szklanek wody. Postawić na 3 godzinki. Przygotować zalewę 3 szklanki wody, 3 szklanki octu, 5 szklanek cukru zagotować. 2 łyżki gorczycy dodawać do każdego słoika. Pasteryzować ok. 10 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    do wypróbowania
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna125

    rzeczywiście smaczne.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    janko

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    uwielbiam :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    do posmakowania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !