Sposób przygotowania

Jabłka obrać, usunąć gniazda nasienne, pokroić na kawałki. Do rondla wlać odrobinę wody, włożyć jabłka, przykryć pokrywką i rozgotować. Następnie dodać cukry, cynamon i dokładnie wymieszać. Podawać z makaronem, ryżem lub z naleśnikami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Aromatyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    super jabłuszka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniałe np, do ciasta czy naleśników :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    też takie lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię takie jabłka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !