Sposób przygotowania

Gruszki pokroić w ćwiartki. Zagotować w 3/4 szkl. wody z połową cukru .Do syropu włożyć gruszki i ugotować .Gruszki wyciągnąć z syropu,ostudzić .Mąkę ziemniaczana rozmieszać z małą ilością zimnego mleka ,resztę mleka zagotować razem z cukrem waniliowym. i pozostałym cukrem. Do gotującego mleka dać syrop oraz zawiesinę z mąki ziemniaczanej,mieszając zagotować.Sosem zalać gruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    pychotka!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !