Sposób przygotowania

Skórkę kandyzowaną pokroić na drobno. Pietruszkę posiekać. Cebulę pokroić w kostkę. Wszystko połączyć i wymieszać, doprawić solą i pieprzem. Mięso potłuc, nałożyć farsz, zwinąć w rulon i zawiązać nicią kuchenną, przełożyć do naczynia żaroodpornego, pokropić sokiem z cytryny, dolać bulionu, co jakiś czas podlewać powstającym sosem. Piec w temp. 180 stopni C. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IlajEM

    Super sprawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !