Sposób przygotowania

Mięso natrzeć przyprawami i odstawić na noc. Chleb oraz warzywa pokroić w kostkę. Natkę na drobno posiekać. Chleb usmażyć. Oddzielnie udusić warzywa, jak już się podduszą to dodać natkę i usmażony wcześniej chleb w kostkach, farsz przyprawić. Nafaszerować mięso, piec ok. 1,5 h. w wysokiej temp. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !