Sposób przygotowania

polowe malin rozbijamy tluczkiem i zaewamy spirytusem, po 24 zlewamy spirytus i zalewamy nim druga polowe malin pozostawiajac na kolejne 24 h. Odsaczamy przez bibulke spirytus, w garnuszku rozpuszczamy cukier w wodzie podgrzewajac, po rozpuszczeniu mieszamy ze spirytusem, przelewamy do butelek i odstawiamy na kilka tygodni lub miesiecy, im dluzej tym lepiej.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna43

    brzmi pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha mniammm:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !