Składniki:
papryczki ostre | 2 sztuki |
papryki słodkie | 2 sztuki |
cebula czerwona | 1/2 sztuki |
czosnek | 1/2 ząbku |
oliwa | 8 łyżek |
ocet winny czerwony | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 pęczek |
bazylia | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
papryczki ostre | 2 sztuki |
papryki słodkie | 2 sztuki |
cebula czerwona | 1/2 sztuki |
czosnek | 1/2 ząbku |
oliwa | 8 łyżek |
ocet winny czerwony | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 pęczek |
bazylia | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: